Världens bästa butiksinredning

Det råder delade meningar om vad som gör butiksinredningen bra eller också dålig. Vissa framhäver kundnyttan och andra hållbarheten och kvalitén. Jag istället funderat på varför välja. Det är väl bättre att köpa världens bästa butiksinredning. I längden måste man väl ändå vinna på att satsa på kvalité före kostnad. Det är också väldigt viktigt att det är roligt att komma in i en butik.

Nu kan man undra varför jag skriver om detta här. Jo det var nämligen så att jag skulle gå in i en butik som jag aldrig hade varit inne i tidigare och fick mig ett gott skratt. För det första stod det en riktig pajas när man skulle gå in. På något sätt lyckades han göra så att när jag tog ett steg fram gick jag två steg bak. så ganska snabbt var jag utanför butiken igen tills jag kom på den briljanta idén att gå baklänges. Till råga på allt var han fastsatt i butiksinredningen.

Olika kategorier av butiksinredning.

Kan man räkna en levande person till inredningen i butiken. Jag hävdar att man kan det. Allt som är i butiken som inte är något som lämnar butiken borde ju faktiskt benämnas butiksinredning.

I  gemene mans mun räknas normalt sätt, påshållare, störtkorgar, kundkorgar, kassadiskar och charkdisken till det som normalt klassas som butiksinredning men även där skiljer det ju väldigt mycket. Det som butiksinredningen har gemensamt är att de på ett eller annat sätt involverar kunden på ett eller annat sätt.

Jag tycker vi ska vara lite mer nytänkande när det gäller inredning över lag. Allt måste inte vara likadant. Det blir ju roligare om vi kan använda vår fantasi.

Detta var bara en påhittad dröm jag inte hade en gång om butiksinredning.

Men för att få tag i butiksinredning i världsklass tycker jag ni ska besöka Säljdag Intention och kolla in deras butiksinredning.

Rolig butiksinredningDetta är ett riktigt bra exempel där man har tänkt till lite extra när det gäller inredningen. Jag hittade  bilden på Google. Är det någon som vet vilken butik det är ifrån? eller är det bara en skotokig kvinna som skojat till det lite hemma?

2 reaktion på “Världens bästa butiksinredning

  1. Pingback: Att bygga en brygga | M2-Center

  2. Pingback: Gekås i Ullared | M2-Center

Kommentarer inaktiverade.